Veganska Peanut Butter Blondies
Veganska blondies med jordnötssmör och massor av chokladbitar! I receptet använder jag arrowrot vilket är som en lågkolhydratsvariant av potatismjöl. Det hittas i kryddavdelnngen i.. Läs mer

Veganska blondies med jordnötssmör och massor av chokladbitar! I receptet använder jag arrowrot vilket är som en lågkolhydratsvariant av potatismjöl. Det hittas i kryddavdelnngen i mataffärer.
30 minuter
Portioner: 6 bitar
Ingredienser
- 40 gram mörk choklad v
- 1 ½ dl jordnötssmör
- 1 ½ dl mandeldryck eller liknande
- 1 ½ dl mandelmjöl
- 3/4 dl havremjöl
- 3 msk fibersirap gold eller liknande som honung/lönnsirap
- 1 ½ msk arrowrotpulver
- 2 krm vaniljpulver
- 2 krm kanel
- ev. 2-3 msk extra sötning efter smak
- ev. extra choklad att toppa med
Instruktioner
- Sätt ungen på 175 grader. Värm jordnötssmöret något och blanda ut med fibersirap gold och mandeldryck.
- Rör ner övriga ingredienser utan choklad.
- Grovhacka 40 gram choklad utan tillsatt socker och rör ner i smeten.
- Klä en 1,5 liters brödform med bakplåtspapper och fördela i smeten. Strö eventuellt över extra hackad choklad. Grädda mitt i ugnen i 15-20 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!