Hoppa till innehåll
Open navigation

Vigselring

Det är rätt mycket på gång, så jag ser fram emot en ganska lugn helg. En ovanligt lugn helg, så jag hoppas jag inte får abstinens efter lite händelse. Fast då får jag väl bara ta och baka.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Det är rätt mycket på gång, så jag ser fram emot en ganska lugn helg. En ovanligt lugn helg, så jag hoppas jag inte får abstinens efter lite händelse. Fast då får jag väl bara ta och baka lite. Det är ju trots allt en av mina favoritsysselsättningar. 
 
Igår var jag ute på middag, och framåt tio-halv elva blev jag rätt trött. Men det var roligt och annorluda. Vi var på ett ställa där vi själva fick laga en stor del av maten. Vi fick vara i köket och göra efterrätt och till stor del även huvudrätt. Och vet ni vad huvudrätten bestod av? Hummersoppa i en sådan där marmiteskål toppad med smördeg. Kruxet är ju det att det var levande humrar, något jag aldrig tagit i. Jag blev jättenervös och var smått livrädd för att ta och hålla på med min hummer (jag tycker inte om att vara i närheten av djur såsom levande kryp/skaldjur/kräldjur). Jag är dessutom en djurvän (även om jag äter fisk etc), så det var faktiskt ganka svårt psykiskt att veta att jag skulle döda den. Sedan kan det ha hänt att jag skrek ett par gånger för att jag helt enkelt inte kunde hända mig, speciellt en gång då min hummer rörde sig så mycket att jag inte hann peta den på plats i tid så att den ramlade ner på golvet… Det var hur som helst en upplevelse och vi åt väldigt god mat. Hurra för “kockarna”!
 
Idag åkte jag och Artur till smyckesbutiken där vi köpte våra förlovningsringar, men nu för att köpa en vigselring. Vi hittade en matchande, som var slät och med små stenar i själva ringen. Som tur är så är vigselringen dessutom bra mycket mindre dyr än ring nummer ett! Nu återstår att se när vi får den bara. Förra gången tog det ju längre tid än en månad.
 
 

Vigselring - Baka Sockerfritt
 
Jaha, vad ska man ha för bild här då? jag slänger in en knäpp bild, där det dessutom syns att jag har en bafucin i munnen…