Hoppa till innehåll

Viktig inspiration i vardagen

Något som är viktigt i livet, speciellt för entreprenörer kan jag tänka mig, är att ha inspirationskällor. Av dessa peppas jag, får idéer och motivation. Kan dom så kan väl jag också! Det.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Något som är viktigt i livet, speciellt för entreprenörer kan jag tänka mig, är att ha inspirationskällor. Av dessa peppas jag, får idéer och motivation. Kan dom så kan väl jag också! Det är också därför jag älskar att umgås med andra som vill bli eller är entreprenörer, för deras energi smittar av sig. Nu när det är nytt år känner jag att jag skulle vilja hitta fler inspirerande människor att följa och inspireras utav. Gärna bloggar! Har ni där ute några tips? Kanske är ni till och med själva en sådan inspirationskälla! Skriv gärna en kommentar så bli jag glad. 

 
Jag ska inte bara ta tips, jag vill även berätta för er vilka jag inspireras utav. Först och främst har vi Blondinbella. Några kanske tycker hon verkar ytlig eller glida igenom livet, men jag kan inte tro att dessa människor följt hennes blogg vidare länge. För mig är hon en sprudlande glad ung mamma, som hunnit mer i livet än vad jag skulle göra om jag så levde i 500 år. Hon verkar klara allt hon tar sig för, och är inte rädd att misslyckas. Något jag skulle vilja ta efter mer! Andra personer är Moa och MatildaJosefine KnaveCicci Wallin samt Hannah och Amanda (älskar deras podcast Fredagspodden!). 
 
 
Viktig inspiration i vardagen - Baka Sockerfritt