Hoppa till innehåll

Viktkurva och BVC

I torsdags var vi för tredje gången på BVC (eller första gången var ett hembesök). Vincent blir bara större och större och hans viktkurva går nästan spikrakt upp! På mindre än två veckor.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

I torsdags var vi för tredje gången på BVC (eller första gången var ett hembesök). Vincent blir bara större och större och hans viktkurva går nästan spikrakt upp! På mindre än två veckor har han gått upp ytterligare 7,5 hg (från födelsen, dvs på fyra veckor, nästan 1,5 kg)! Det känns nästan lite onormalt. Fast på ett bra sätt. Vincent är nu 54 cm lång (49 cm när han föddes) och det är alltså hög tid att gå från storlek 50 till 56. Och idag fyller han 1 månad, hurra!

 
Imorgon är tanken att Artur ska ta den lille (stora) killen själv under några timmar. Jag kommer alltså för första gången vara själv utan barn på 1 månad (10 månader). Vad ska man ta sig för?! Det känns som om jag borde maxa denna fantastiska händelse (missförstå mig inte, jag älskar att vara med Vincent. Men jag älskar också att vara med mig själv. Och omväxling förnöjer, inte sant?). Men med vad? Vad?! De som föreslår att jag borde sätta mig och slappa hemma i soffan, kan dock glömma detta. Det hela skulle bara sluta med att jag bakar sju sorters kakor för att därefter börja städa hela lägenheten. That’s just me! Så komma bort från lägenheten (och gärna Nacka) och kanske ta en tur till stan, möta upp en vän, ta en fika eller lite shopping. Så många val, så lite tid! Vad hade ni gjort?
 
 

Viktkurva och BVC - Baka Sockerfritt