Hoppa till innehåll

What doesn’t kill you makes you stronger

Phu, denna arbetsvecka har varit så intensiv. Jag kommer defenitivt inte att sakna den. Det är på något sätt som att lusten försvinner, även om energin finns kvar. Nu har jag två dagar.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Phu, denna arbetsvecka har varit så intensiv. Jag kommer defenitivt inte att sakna den. Det är på något sätt som att lusten försvinner, även om energin finns kvar. Nu har jag två dagar framför mig att ladda upp mig på, för nästa vecka kommer förmodligen bli rätt intensiv den med. Jag ska liksom köra både back- och middeloffice, samt lära upp två nyanställda under två hela veckor! What doesn’t kill you makes you stronger! Right? Jag är dock så glad att jag fortfarande kan arbeta, utan några graviditetskrämpor. Hur hade det annars gått?

 
Nu är det i varje fall 50 arbetsdagar kvar tills jag planerar att gå på föräldraledighet. Vad spännande det kommer att bli! Jag kommer fortfarande arbeta med företaget, och ser framför mig hur jag sitter på ett café med min dator och knåpar på blogginlägg eller skapar ett e-Magasin. 

Idag på eftermiddagen ska jag idag gå på en vigselfika, då en nära vän till mig gifte sig under förra lördagen (de inspirerades av Artur och mig!). Det ska bli så roligt! Eftersom jag har ett bra tag kvar, funderar jag på att redan nu fantisera mig till framtiden och ta ett par jobbtimmar på ett café!
 
 

What doesn't kill you makes you stronger - Baka Sockerfritt