Hoppa till innehåll

Senaste tiden med röda dagar och restaurangbesök

Nu känner jag att jag längtar så mycket till sommar – eller höst eller vad som helst. Bara tiden går fram! Phu, det här är en intensiv tid med diverse strul och sjukdom det är väldigt.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Nu känner jag att jag längtar så mycket till sommar – eller höst eller vad som helst. Bara tiden går fram! Phu, det här är en intensiv tid med diverse strul och sjukdom det är väldigt dränerande. Kanske någon bara kan spola fram tiden ett halvår eller så?
 
Förra veckan var ganska trevlig med en röd dag, och så kommer det ju bli även under denna vecka! Visst måste jag ändå jobba med företaget, men eftersom jag jobbar 2 h per dag som anställd, samt att aktiehandeln är stängd, blir det en minskad arbetsmängd. Vi får se vad vi ska ta oss för imorgon!
 
I fredags skedde något historiskt. Jag och Artur var för första gången på nästan två år ute själva! Utan barn! VA!! Under cirka tre timmar lämnade vi över barnen till mina föräldrar och när vi kom hem hade dom somnat i soffan. Sedan visade det sig att den ena somnade pga kommande sjukdom/feber – men ändå en stor vinst! Tråkigt nog blev natten svår för en stor del av familjen just för sjukdomen. 
 
Hur som helst åt vi middag på en restaurang i området, så att vi fanns i alla fall hyfsat nära. Kanske inte bästa middagsstället, men ändå väldigt trevligt! Och känslan var underbar att inte behöva stressa ihjäl sig (för alla småbarsnföräldrar vet ju att det aldrig är en garanti att kunna/hinna äta upp eller att inget barn får ett totalt break down). Sjukt lyxigt! Det här är något som jag vill, och något som verkligen behövs, göras om då och då.
 
 
Senaste tiden med röda dagar och restaurangbesök - Baka Sockerfritt