Hoppa till innehåll

Senaste tiden!

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Som exakt alla andra veckor under den senaste tiden kantades.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Som exakt alla andra veckor under den senaste tiden kantades förra veckan av VAB, så jag behöver väl inte nämna så jättemycket mer om det. DOCK så var båda barnen på föris i torsdags, så skönt att hinna jobba i alla fall lite mer! Och stackars Artur var även han förkyld under större delen av förra veckan, så den var rätt tung för oss alla.
 
Jag kan inte säga att jag hunnit jobba så mycket som jag velat, jag har nog lite att ta igen (om jag har möjlighet denna vecka) men det känns ändå helt okej jobbmässigt. Inget viktigt som jag ligger efter med. Från och med denna vecka går jag förövrigt upp i tid hos min anställning, så det blir också en omställning tidsmässigt då det kommer ta mer av min tid. 
 
Vad har mer hänt? Jag har haft en rätt fullspäckad helg med två middagar borta med familjen (alltså den kaos som uppstår varje gång man äter ute med barn, suck) och vi har haft en brunch med en annan småbarnsfamilj. Superkul! Som ni kanske kan urskönja av bilden nedan så hade bären en rykande åtgång (färmst på grund av de små). Jag har annars också eventuellt ett nytt samarbete på gång (eller egentligen har diskussionen förts ett tag) och jag har haft möte 3572 gällande min tandregerling. Mina tänder och tillvägagångssättet är riktigt klurigt så det har tagit många möten och mycket tid för hon som håller i det. Men det går framåt!

 
 
Senaste tiden! 5
 
Senaste tiden! 7