Hoppa till innehåll

Smoothie energy booster (Naturalbox)

Äntligen har jag fått majmånads Naturalbox (uder föregående vecka)! Den var fylld med underbara produkter och temat för boxen är “Smoothie energy booster”. I denna box.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Äntligen har jag fått majmånads Naturalbox (uder föregående vecka)! Den var fylld med underbara produkter och temat för boxen är “Smoothie energy booster”. I denna box ingår ett ekologiskt macapulver, eko kakao nibs, kombucha som är en dryck nestående av naturligt te och är fyllt med vitaminer och antioxidanter, torkade tranbär, surdegsmix från Risenta och en exklusiv asiktseeling! Ni hör väl vilka bra produkter detta är? Lyx på hög nivå!

 
Macapulvret är ett pulver som är utmärkt att baka med och fungerar även som smaksättare till exempel smoothies. Det är ett riktigt superfood som är rikt på kalcium, zink, järn, magnesium och aminosyror. Surdegsknäckemixen kan jag varmt rekommendera, för den har jag använt mig utav flertalet gånger. Perfekt när man vill göra knäcke snabbt! Ansiktspeelingen var jag bara tvungen att testa samma dag som jag fick hem den. Den kändes väldigt lyxig och består utav naturlig ingredienser. Resten ska bli spännande att få testa på!
 
 
Smoothie energy booster (Naturalbox) - Baka Sockerfritt
 
Smoothie energy booster (Naturalbox) - Baka Sockerfritt
 
Smoothie energy booster (Naturalbox) - Baka Sockerfritt