Hoppa till innehåll

Snart släpps e-Magasin nr 8!

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Snart, snart är det äntligen, äntligen dags för mig att.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Snart, snart är det äntligen, äntligen dags för mig att släppa mitt åttonde nummer av Baka Sockerfritt e-Magasin. Det ska bli riktigt skönt att få lansera detta, för det har varit mycket jobb bakom (som alltid) och jag tror att ni kommer tycka att det är ett toppennummer! Temat är “Frukost” och det kan ju knappast bli annat än bra, eller vad säger ni? Jag kommer dock höja priset från 29 kronor till 33 kronor och det vill jag att ni ska vara medvetna om. Att höja priset är inget konstigt utan en naturlig del då det varit samma i över ett år. Höjningen beror på att kostnaden för ingredienserna ökat samt att den tid jag lägger ner på magasinet är galet orimligt opropertionerlig i jämförelse med intäkt (fast det pris jag skulle behöva ta skulle vara mycket, mycket högre för att det skulle vara rimligt. Men jag gör magasinen framförallt för att jag tycker det är roligt). 

 
Magasinet kommer innehålla 23 av mina favoritrecept och jag hoppas det ska bidra med massor utav härlig frukostinspiration till er därute! Håll ögonen öppna för snart kommer det!
 
 
Snart släpps e-Magasin nr 8! 3
 
Morotsscones kommer vara ett utav de 23 recept som finns i magasinet