Hoppa till innehåll

Sockerfri choklad och marsipan

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Jag har letat ett tag efter den sockefria marsipangodiset och.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Jag har letat ett tag efter den sockefria marsipangodiset och chokladen med stevia som jag hört ska finnas på bland annat vissa apotek, från märket Nellie Dellies. Nu såg jag att den fanns på mitt Ica Maxi, och jag köpte genast hem den mörka chokladen, den ljusa chokladen och marsipanen. Steviachoklad finns ju redan, så jag var mest spänd på marsipangodiset!
 
Vad tycker jag då? Jag gillade dom alla, men godast tyckte jag nog att den ljusa chokladen var. Marispanen är ju den mest unika produtken av dessa, och jag gillade även denna! Dessa produkter är ett bättre alternativ än vanlig choklad, och vanlig marsipan enligt mig. Dock så är ju marsipan hur lätt som helst att göra själv (något liknande kan du hitta HÄR), och jag har gjort det massor utav gånger! Så egentligen är ju det mer prisvärt (priset för godiset är 10 kr för drygt 30 gram) och förmodligen hälsosammare att göra eget. Sammanfattningsvis var de alla goda, och jag ångrar inte mitt köp. Men det står liksom inte ut ur mängden, om ni förstår vad jag menar. Någon annan som har några åsikter om dessa?
 
 
Sockerfri choklad och marsipan 7
 
Sockerfri choklad och marsipan 9
 
Sockerfri choklad och marsipan 11