Hoppa till innehåll

Sommaren är här!

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Wow, sommaren är verkligen här! Jag njuter i fulla drag av.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Wow, sommaren är verkligen här! Jag njuter i fulla drag av värmen, samtidigt som jag kommer ihåg förra årets värme med stor, STOR fasa. Vi här hemma har sagt att vi ska köpa en AC omedelbums i ett par veckor nu, men av någon anledning kommer vi aldrig till skott? Hoppas inte alla är slut när vi väl får tummen ur!
 
Jag tycker att juni har börjat rätt bra. Det är lite mycket med lite kaosig vardag just nu av olika anledningar, men det balanseras upp en del av att jag tillåter mig själv att skära ner på jobbet. Inte så mycket kvällsjobb – och en till två kvällar i veckan jobbar jag i princip inte alls! Det är sjukt stort för att vara jag som alltid har jobbat/pluggat minst en timme varje kväll i all evighet. Jag intalar mig dessutom att instagram och facebook inte behövs uppdateras sju gånger i veckan. Jag finner också en glädje i sig över att jag tycker väldigt mycket om stora delar av vad jag gör – även om jag undrar vad egentligen jag sysslar med många gånger, haha!
 
Det händer en del nu, icke-jobbrelaterat. Jag har just tagit bort två lipomer som såklart krävt inrepp, idag ska jag dra ut en tand (HJÄLP), i helgen vankas bröllop i Hälsingland (som jag ensam kommer gå på och jag typ känner ingen – förutom bruden . HJÄLP igen!) och i skrivande stund har jag sådan grym träningsvärk i armarna att jag i princip inte kan klä på mig ordentligt och än mindre sätta upp håret. Wow, jag behövde verkligen utmaningen med PT känner jag!
 
 
 
Sommaren är här! 3
 
Dagarna består mycket av lek i olika parker!