Hoppa till innehåll

Sommarfrukost – kvarg utan tillsatt socker

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Vet ni vad? Jag är så glad i själen, för jag har fått.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Vet ni vad? Jag är så glad i själen, för jag har fått smygstarta min semester redan nu! Semester på halvtid skulle man kunna säga! Vilket dessutom låter mycket, mycket roligare än att säga att man jobbar på halvtid. Jag hade egentligen ställt in mig på att jobba även hela nästa vecka, med vissa halvdagar lediga. Men som det ser ut nu, kanske jag bara jobbar 30 % till och med nästa vecka, innan min semester börjar på heltid. Tänk att få kunna sova extra länge på morgnarna, och hinna gå hem tidigt, och ta hela dagar ledigt, bara sådär mitt i veckan!
 
Idag tänke jag jobba eftermiddag. Tyvärr sov jag ytligt på morgonen, så jag hade lätt kunnat gå upp tidigt, men låg ändå envist kvar till klockan halv åtta. Därefter tränade jag cirkelfys hemma i vardagsrummet (Blossoms gamla träningsvideo, eftersom jag inte kan springa på grund utav mitt knä), och nu sitter jag och äter frukost framför datorn. Första delen utav min frukost bestod utav en burk Lindahls kvarg med hallonsmak, som är utan tillsatt socker. Detta toppade jag med hallon, frön, nötter och kokos. Mums säger jag!
 
 
Sommarfrukost - kvarg utan tillsatt socker 5
 
Sommarfrukost - kvarg utan tillsatt socker 7