Hoppa till innehåll

Sommarlov

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Så är officiellt semestern över och barnens sommarlov slut!.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Så är officiellt semestern över och barnens sommarlov slut! Inofficiellt tycker jag inte man kan kalla det för semester (pga att jag både jobbat lite och dessutom har det dubbelt så intensivt som under mina jobbdagar), och inofficiellt så blev ett av barnen sjukt under dag ett av förskola. Mitt liv i ett nötskal just nu skulle jag våga påstå. Men jag hann i alla fall jobba under fem timmar och till och med fota en första grej på flera veckor till mina sociala meder. Inte fy skam! 
 
Under barnens sommarlov blev det jobbmässigt fokus på sådant som är svårt att ta semester ifrån. Här inkluderas det mest grundläggande/löpande till mina sociala medier samt aktietradingen. Men fokus har givetvis varit på barnen hela tiden! Vi har bilat till både barnens farfar och farmor som bor ett par timmar söderut (men bor på olika ställen alltså) samt Arturs brorsa som bor i Dalarna. Att resa med småbarn är inte lätt vill jag lova! Hur som helst har vi badat en massa, gått på Furuviken, Skansen och massa annat skoj. Och oj vad Vincent och jag har pysslat!
 
Nu ser jag hur som helst väldigt mycket fram emot att börja jobba mer igen. Jag håller bara tummarna för att båda barnen snart är friska!! 
 
 
 
Sommarlov 3
 
Båda barnen älskar att baka – såklart! Jag brukar låta Aline stå och leka runt med 3-4 ingredienser. Så här fin ser hon ut då!