Hoppa till innehåll

Sommarrabatt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Mitten av augusti börjar närma sig, men fortfarande är det.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Mitten av augusti börjar närma sig, men fortfarande är det veckor kvar av sommaren (det känns ju som om sommaren just har börjar rent vädermässigt)! Jag har ju flertalet e-Magasin  med olika teman innehållande mina bästa recept i respektive tema – och mitt e-Magasin nummer 3 innehåller massor utav sommarrecept. Nu passar jag på att till och med fredag (14/8) sälja detta nummer för endast 22 kr! För att köpa e-Magasinet via faktura mailar ni till [email protected] och anger rabattkoden “Sommarrabatt” och att ni vill köpa detta nummer. För att få rabatten får ni även anmäla er till kommande nyhetsbrev som jag planerar att starta igång i höst! Ni anmäler er genom att skriva in namn och mail i de två rutor som finns i den högra kolumnen om ni tittar via datorn, eller längst ner under inlägg om ni använder mobil. Det går givetvis också bra att maila dessa uppgifter. 

 
I detta nummer finns ljuvliga recept såsom Blåbärskaka med smul, Miniblåbärspajer och LCHF-Dammsugare. Givetvis passar alla recept också bra att göra under resten av året!
 
 
 
Sommarrabatt 7
 
Härlig blåbärskaka med smul
 
 
Sommarrabatt 9
 
Söta Blåbärspajer i portionsformat
 
 
Sommarrabatt 11
 
Hälsosamma och underbart goda Dammsugare