Hoppa till innehåll

Tävla om bakprodukter med Panduro!

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Ni har väl inte missat min stora tävling med Panduro.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Ni har väl inte missat min stora tävling med Panduro Hobby? Den är verkligen riktigt, ritkigt bra med massor utav finfina produkter. Panduro är som jag tidigare har berättat en av mina favoritbutiker och jag har “råkat” shoppa loss här otaliga gånger (svårt att låta bli när jag väl går in…). I tävlingspaketet ingår en bakstickamåttsats (med fem mått), chokladhyvelstabila muffinsformar, en 12-cm springform (ni som undrar var denna typ av springform går att köpa, nu vet ni!), pralinformbrödformmjölsiktare (vilken givetvis går bra att ha till mycket annat än vetemjöl, exempelvis kakao, sukrin melis och nötmjöl) och två stycken pralinverktyg. Som ni förstår är det nästan ett måste att vara med i denna tävling.

 

För de som inte vet är Panduro en stor hobbybutik full med skaparglädje (och som boostar i varje fall min kreativitet). Sortimentet är väldigt brett och här kan man hitta allt från baksaker och målarfärg, till smyckestillverkning och material till scrapbooking. Enligt Panduro finns otroliga 10.000 artiklar här att finna, varav ungefär en fjärdedel förnyas årligen.

 
För att läsa tävlingskriterierna får ni kika in HÄR! Nedan kan ni även se bilder på några av produkterna. Längst upp har vi söta muffinsformar, därfter en liten springform (12-cm vilken är den storlek jag använder) tillsammans med brödform och måttsatser.
 
Inlägget är skrivet i samarbete med Panduro Hobby.
 
 
Tävla om bakprodukter med Panduro! 7
 
Tävla om bakprodukter med Panduro! 9
 
Tävla om bakprodukter med Panduro! 11