Hoppa till innehåll

Tävling – Tre nummer utav hälsotidningen Matkärlek

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Nu är det återigen tävlingsdags! Nu ligger tre nummer utav den.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Nu är det återigen tävlingsdags! Nu ligger tre nummer utav den underbara tidningen Matkärlek i potten (värde 147 kr). Matkärlek är en mattidning med fokus på naturlig mat fri från gluten, socker och tillsatser. I denna tidning är ju dessutom JAG med i varje nummer och delar här med mig utav smarriga receptfavoriter. Matkärlek kommer ut till 2.600 återförsäljare runt om i Sverige och det går förstås också bra att prenumerera.

 
För att vinna gillar du min Facebooksida Baka Sockerfritt och detsamma för Tidningen Matkärlek. Dessutom vill jag att ni föreslår vilket tema ni skulle vilja se i kommande nummer utav tidningen när det gäller mina recept! Ni skriver ert svar i en kommentar till detta inlägg. Tävlingen pågår till och med imorgon, tisdag 21/4, klockan 18.00. Så skynda er att tävla!
 
 

Tävling - Tre nummer utav hälsotidningen Matkärlek 3