Hoppa till innehåll

Tävlingsdags – glutenfri receptbok!

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Nu var det nog december som jag hade en tävling senast, men nu.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Nu var det nog december som jag hade en tävling senast, men nu blir det ändrig på det! Här lottar jag ut receptboken “Laga Nytt”, där alla recept är glutenfria. Fokus ligger dock inte på lågkolhydrat, utan recepten innehåller ingredienser såsom majs-, soja- och rismjöl. Recepten ska var rätt enkla att göra, och jag tror det är en bra bok för de som vill äta glutenfritt, men samtidigt tål kolhydrater!

 
Hur fungerar tävlingen då? Gilla min Facebooksida BakaSockerfritt (om ni inte redan gjort detta), och skriv en kommentar till detta inlägg (här på bloggen) om vad ni vill se/läsa mer utav, eller om ni har något tips på hur jag kan utveckla min hemsida/företag! Tävlingen pågår hela veckan ut (sista dagen är den 25/1). 
 
 
Tävlingsdags - glutenfri receptbok! 5
 
Tävlingsdags - glutenfri receptbok! 7