Hoppa till innehåll

Tävlingsdags!

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Nu är det äntligen tävlingsdags! Jag har tillsammans.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Nu är det äntligen tävlingsdags! Jag har tillsammans med Shopalike fått möjlighet att tävla ut en utav nedanstående alternativ:
 
– En 24 cm springform OCH en 12 cm springform från Patisse hos Verner och Verner.
– Raw Protein Vanilla Chai, Proteinpulver från garden of Life
– Raw Protein, Proteinpulver från garden of Life
 
Underbara priser om jag får säga det själv! Jag använder ofta 12-cm springformar när jag bakar, alternativt 24 cm, om jag bakar till många. Den lilla formen är perfekt om man som jag har ett litet hushåll, eller bara vill göra ett fåtal portioner. Proteinpulvrena är i sin tur veganska, ekologiskt och helt raw. Följ länkarna för att läsa mer!
 
För att tävla ska du gilla min facebooksida (om du inte redan har gjort det), och därefter skriva en kommentar till detta inlägg om att du vill vara med och tävla, samt vilken av ovanstående alternativ du vill tävla om (alternativt maila mig på [email protected]). Tävlingen pågår fram till och med torsdag (26/6). Värdet på vinsten (inkl. frakt) ligger på nästan 400 kronor, så det är en bra vinst!
 
Tävlingsdags! 3