Hoppa till innehåll

Tips på fika!

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Jag och Artur fikade på Waynes Coffee häromdagen (Sickla.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Jag och Artur fikade på Waynes Coffee häromdagen (Sickla Köpkvarter), för att jobba (med mitt företag) respektive plugga (Artur har just börjat på sin C-uppsats). Jag kan defenitivt se detta som en rutin! Det är rätt skönt att få lite miljöombyte när det gäller företagsjobb, och inte bara sitta hemma vid köksbordet. För tills den dagen jag får ett eget kontor lär ju tyvärr dröja…

 
Jag tycker att de har rätt bra utbud på Waynes! Mycket är både gluten- och laktosfritt, samt att det även finns ett par alternativ utan tillsatt socker. Denna gång föll mitt val på en slags Mangokaka som ska innehålla extra mycket protein, inget gluten och som är sötad med sukrin. Denna smakade helt okej, men var rätt dyr för sin storlek med sina 35 kronor. Men som egenföretagare där jag själv levererar hälsosamma bakverk till caféer, så vet jag att det även är dyrt att skapa dessa bakverk. Hur som helst ger jag tummen upp för bra alternativ till olika behov och allergier!

 
Jag vill även passa på att gratulera vinnaren av tävlingen om boken Laga Nytt. Grattis Angelica Månsson!
 
 
Tips på fika! 3