Hoppa till innehåll

Torsdagsstatus

Dagens status är som följer:     – Snart ska jag iväg på ett förmiddagsmöte med Nutri-Nick. Det var i slutet av november som jag träffade dom sist, så det var ett tag sen!.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Dagens status är som följer:
 
 
– Snart ska jag iväg på ett förmiddagsmöte med Nutri-Nick. Det var i slutet av november som jag träffade dom sist, så det var ett tag sen! Förmodligen kommer det att snackas om eventuella event som vi kommer att hålla. De huserar i Solna, så det är någon timme bort. Jag ska nog ändå åka lite tidigare för att hinna köpa mig en latte innan pendeln. Sådat är vardagslyx för mig!
 
– I förrgår passade jag på att ta en joggingtur när det var plusgrader och ingen snö. Kändes riktigt bra! Det var många månader sedan min förra joggingrunda. Det var inget snabbt joggande, men det gick smidigt med en bra podcast i lurarna (Wahlgren och Wistam). Idag har jag dock fortfarande träningsvärk i låren! Så kan det gå när man är ovan.
 
– Lille plutten har gått från en allätare som älskar mat, till en riktig kräsen knasboll som helst vill leva på majskrokar. Han vill verkligen inte bli matad (bara om man mutar honom med något rörligt på datorn…), utan kan eventuellt sträcka sig till att äta några bitar själv. Så här har det varit i en vecka. Frustrerande! Nu är det dags att tänka ut smarta grejer för honom att plocka, samtidigt som han ska tycka det är gott (lika med mission impossible….).
 
 
Hur är läget för din del?
 
 
 
Torsdagsstatus - Baka Sockerfritt
 
Han vill inte ens dricka te längre!