Hoppa till innehåll

Triss i tidningar!

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Jag måste berätta en så rolig sak! Just innan jul fick jag hem.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Jag måste berätta en så rolig sak! Just innan jul fick jag hem tre olika tidningar (på samma dag) som jag medverkat i. Vilken ego boost! Den ena är tidningen Matkärlek som jag medverkar i varje nummer. Denna gång visar jag upp fyra mejerifria recept. Blir så förväntansfull och lycklig (och nervös…) varje gång ett nytt nummer dimper ner i brevlådan! För att prenumerera billigare, klicka in HÄR och ange koden bakasockerfritt.
 
 
Triss i tidningar! 9
 
Triss i tidningar! 11
 
 
Jag har delat med mig utav recept och bloggat för bättre hälsa/mediavalue under flera år, och till denna jul var jag med både i Icakuriren och i en bilaga till SvD där madiavalue verkar. Hur grymt är inte det? Rätt stora tidningar om vi säger så.
 
 
Triss i tidningar! 13
 
Triss i tidningar! 15