Hoppa till innehåll

Välkommen december och jul!

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Härligt, jag tycker att den senaste tiden/veckan har varit.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Härligt, jag tycker att den senaste tiden/veckan har varit ganska så najs! Ingen smittades av Vincents potentiella kräk/magsjuka och alla är hyfsat friska *peppar peppar*. Nedanstående punkter bidrar till en bra stämning!


Vincent har i alla fall haft två riktigt bra dagar under sen senaste veckan där han varit på strålande humör. Annars kan det vara bråk och arga miner i princip 90% av tiden. Folk pratar om treårs-trots (Vincent är fyra i april) – men vi har haft det sen han var ett år.


Denna vecka har jag, precis som för ett par veckor sen, övertalat till mig att få tre jobbdagar istället för två och Artur är därmen föräldraledig en dag extra. Det ger lite extra tid och harmoni för min del.

JULEN är här på RIKTIGT! Och ingen kan vara gladare än jag. Så fint det är med julstjärna och pynt och hur underbart är det inte att få tända första ljuset i adventsljusstaken. I söndags hade vi också en julfika med lussebullar, äppelkaka och diverse andra goda grejor. 

Modern family har äntligen kommit ut med en ny säsong på Netflix. Som jag väntat och väntat!

(REKLAM) Vi har julrabatt på både min och Camilla Danildas receptbox Baka med Mindre Socker på adlibris där den kostar 159 kr (istället för typ 210/220 kr) plus fri frakt, samt de kortanpassade klistermärkena Happy Card med 15% rabatt om man anger koden HAPPYJUL vid köp (tom 16/12). 
 
Denna vecka ser jag också fram emot en julfika med några vänner från/sedan universiteten plus en ytterligare julträff med min systers familj!
 
 
Välkommen december och jul! 3