Hoppa till innehåll

Vecka 5 (2020)

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Vecka 5 är här och jag undrar om vi kommer hoppa över den.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Vecka 5 är här och jag undrar om vi kommer hoppa över den riktiga vintern under denna säsong? Känns så märkligt att i princip inte ha sett snö! Nu när vi passerat jul och nyår så vill jag visserligen bara spola fram till våren, men det betyder inte att jag inte vill i alla fall se en snöflinga.
 
Senaste veckorna har varit ganska behagliga. Rätt många uppbokade grejer både privat och jobbmässigt  – typ lekträffar och kalas för barnen, häng med både min och Arturs familjer, “konsultarbete” till en vän med en fotobok och så hjälper jag en granne med hundpromenader några gåner i månaden. Och så måste jag såklart skriva att jag medverkat i Sveriges enda podcast som handlar om bakning – Tillåt Kakor – där jag pratar om hur man kan baka utan tillsatt socker och mer generellt kring ämnet. Det var både roligt och så lite läskigt!
 
Under denna vecka så kommer jag att baka något mer “semmligt”. Hoppas det blir bra! Jag håller på att utveckla min trading och det kommer jag arbeta minst lika hårt med denna vecka. Och helgen ser jag fram emot – eller närmare bestämt fredag. Jag träffar inte jättemycket folk eftersom jag arbetar hemma och som det ser ut nu är det i princip bara andra föräldrar jag hinner träffa. Men på fredag blir det middag med två vänner. En kväll själv utan barn känns så lyxigt just nu! På lördagen blir det nog istället full rulle, för då ska Artur istället ut. På söndag blir en familjedag då vi åker och träffar en barnfamilj – och den här gången hoppas jag inte vi behöver ställa in igen för att vi är sjuka!
 
 
 
Vecka 5 (2020) 3