Hoppa till innehåll

Veckan – lyxträning, aktiejobb och egentid

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Dagarna rullar på med en massa jobb och saker som ska fixas och.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Dagarna rullar på med en massa jobb och saker som ska fixas och som vanligt önskar jag att det fanns lite mer tid per dag (alltså bara för mig såklart – inte för alla, då hade väl barna varit vakna längre bara, haha!). Det som tar extra mycket tid just nu är främst aktiedeklarationer som ska göras (till en vän som faktiskt tradar åt mig+andra). Även om jag inte spenderar mer tid än 1-2 timmar per dag på detta, så blir det faktiskt en rätt stor procent av den tid jag har i och med att barnen går relativt korta dagar på föris! Behöver jag säga att jag längtar tills deklarationstiderna är över? Men på tal om aktier, står mina egna still. Min strategi går ut på små, men stabila, uppgångar. Och står det då still i flera veckor som det nu gjort, så blir det så tråkigt, för det är knappast så att jag kan förvänta mig ett rus upp.
 
I helgen unnade både jag och Artur oss (fast inte samtidigt) lite välförtjänt egentid. Artur träffade på lördagen några kompisar för att se de sista avsnitten av den senaste säsongen (alltså inte den nya, för den är väl inte ens ute än) av Game of Thrones. Och på söndagen åkte jag iväg under eftermiddagen för att sätta mig en timme och jobba och därefter köra att steppass! Det är min favoritträning och har varit så sedan jag var typ 15, men på grund av barn så är det nu svårt att hinna med. Senast jag körde det var i somras. 
 
Idag fyller Vincent år, och det ska firas med min familj på söndag över en våffelfika är det tänkt. Så trevligt! Och vet ni vad? På lördag lyxar jag till det med mer egentid för att träffa härliga vänner över en härlig lunch i stan!
 
 
 
Veckan - lyxträning, aktiejobb och egentid 3