Hoppa till innehåll

Veckan som gått – Glassrecept, chokladbollar och 14 tusen likes på Facebook

Nu under sommarmånaderna då jag är hemma med Vincent till stor del och Artur jobbar på 75 %, försöker jag “utnyttja” den lugna jobbperioden (lite mail, färre läsare osv) med att.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Nu under sommarmånaderna då jag är hemma med Vincent till stor del och Artur jobbar på 75 %, försöker jag “utnyttja” den lugna jobbperioden (lite mail, färre läsare osv) med att faktiskt jobba mindre. Det är svårt för jag älskar mitt företag, och ibland får jag även känslan att jag “borde göra mer”. Samtidigt är det högst nödvändigt för Vincent kräver nästan all min uppmärksamhet. Det blir cirka 1-2 timmars jobb per dag veckans alla dagar. Givetvis går det upp och ner beroende på om jag ska bort eller får barnvakt. Mina mamma har semester nu, och alla dagar hon är hemme passar hon och pappa på att vara barnvakt till Vincent. Härligt med närvarandre morföräldrar! Och tur för mitt företag (minst sagt).
 
Under veckan som gått har jag fått flera hundra nya gillningar på facebook (där jag heter baka sockerfritt) och jag har nu nått 14 tusen likes! Wow, och stort tack till alla ni som gillar mig! Det är även många som har beställt e-boken “Baka med mindre socker” som är ett komplement till receptboxen (fysisk produkt) med samma namn. Det är häftigt att så många är intresserade och att faktiskt JAG till stor del har varit med och tagit fram något som bidrar till nytta och som fölk uppskattar! Likadant känner jag så klart med bloggen också 😉 Ni kan beställa e-boken och läsa mer om receptboxen på hemsidan bakamedmindresocker.se eller i min flik “publikationer“. 
 
 
 

Veckan som gått - Glassrecept, chokladbollar och 14 tusen likes på Facebook - Baka Sockerfritt
 
Receptboxen “Baka med mindre socker”
 
 
 
Jag har även visat er ett recept som jag har skapat i samarbete med Dr. Oetker – Hälsosamma chokladbollar med bär. Jag älskar deras Naturliga dekoration (min egna uppriktiga åsikt så klart), och “pyntar” gärna med den.
 
 
Veckan som gått - Glassrecept, chokladbollar och 14 tusen likes på Facebook - Baka Sockerfritt
 
 
 
Jag har försökt baka en hel del recept för att mina nya recept inte ska ta slut (försöker allid ha en buffert, men det är inte helt lätt). Fokus har varit på glass och jag har bland annat gjort en fräsch blueberry nice cream och en ljuvlig gräddkolaglass!
 
 
Veckan som gått - Glassrecept, chokladbollar och 14 tusen likes på Facebook - Baka Sockerfritt