Hoppa till innehåll

Veckan som gått – Julmarknad och 20 tusen likes på FB!

Det känns som om det är så mycket jag vill göra, men så lite tid att göra allt på. Jag vill maxa julen och skulle helst gå på minst tre julmarknader, göra massa julgodis, träffa och.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Det känns som om det är så mycket jag vill göra, men så lite tid att göra allt på. Jag vill maxa julen och skulle helst gå på minst tre julmarknader, göra massa julgodis, träffa och julfika med alla vänner, bjuda på flertalet adventsfikor, pynta julfint och hålla städat hemma. Tyvärr hinns kanske 10% av detta med, vilket ofta blir fallet när man har en småtting och jobbar heltid. Nu har vi i alla fall fått upp två adventsstjärnor, en adventsljusstake och massa fina levande ljus. Plus någon tomte och en krans på dörren. Det får räcka så just nu. 
 
I julväg hann familjen ut på Gamla stans julmarknad i fredags. Där mötte vi dessutom upp två vänner och deras lilla barn. Den julmarknaden är på behagligt avstånd från oss, och är lätt att ta sig till. Så dit hinner vi liksom varje jul. Vi hann knappt titta på något i alla stånd (på grund av en liten människa som sprang runt), men köpte som varje år en julgranskula (eller jag gjorde det, smått stressad). Efteråt satte vi oss för att fika. Supermysigt, även om det krävdes diverse mutor för att kunna prata (majskrokar och mobil).
 
Under helgen hann jag med att för första gången på några veckor köra ett tränignspass på friskis. Det var step med min favoritledare. Dessa träningspass är magiska! Kroppen blir så glad! Efteråt satte jag mig en timme för lite välbehövligt jobb över en lunch. Perfekt start på en helg, om ni frågar mig! Förutom att träna åkte vi (jag, Vincent och Artur) till gateau och åt frukost/brunch på två vänner. Guldkant!
 
I jobbväg har jag jobbat med alla mina tre jobb i vanlig ordning. Det kan vara tufft att hinna med allt, men det är just nu en fråga om prioriteringar. Kanske hinner jag inte baka fem dagar i veckan och kanske hinner jag inte träna som jag vill. Jag tycker ändå att jag har balanserat de hyffsat. 
 
Något fantatsiskt roligt är att jag för några veckor sedan nådde 30 tusen följare på Instagram, men under förra veckan även 20 tusen likes på Facebook! WOW!
 
 
 
 
Veckan som gått - Julmarknad och 20 tusen likes på FB! - Baka Sockerfritt
 
Må hända att detta är en bild från förra året på julmarknaden. Klockan fyra var visst alldeles för mörkt för att få till någon bra bild (plus att det inte fanns någon direkt tid att fota…)!