Hoppa till innehåll

Veckan som gått – Påskfirande, våffeldagen och rabatt på min receptbok!

Under veckan som varit har det såklart varit påsk, och därför har jag peppat en hel del med både påskgodis och passande desserter. Själv hade jag en härlig påsk, där jag mest.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Under veckan som varit har det såklart varit påsk, och därför har jag peppat en hel del med både påskgodis och passande desserter. Själv hade jag en härlig påsk, där jag mest var hemma i Nacka. Undantaget är påskafton då lilla familjen åkte på en liten tripp till årets påskfirande! 
 
 
Veckan som gått - Påskfirande, våffeldagen och rabatt på min receptbok! - Baka Sockerfritt
 
 
 
Det har inte bara varit påsk, utan även våffeldagen. Jag tycker mycket om våfflor, så en och annan våffla har det minsan blivit under de senaste veckorna.
 
 
Veckan som gått - Påskfirande, våffeldagen och rabatt på min receptbok! - Baka Sockerfritt
 
 
 
Min påsktävling som jag fått hålla tillsammans med Kitchentime gällande Margretheskålar har avslutats. Vinnaren är Anneli L som är kontaktad. Tack till alla som deltagit!!!
 
 
Veckan som gått - Påskfirande, våffeldagen och rabatt på min receptbok! - Baka Sockerfritt
 
 
 
Något som är riktigt roligt är att jag via Nutri-Nick kan erbjuda alla mina läsare 25% rabatt på min receptbok “Baka Sockerfritt med Marja” när ni handlar via dom. Koden ni behöver ange är sockerfritt. Läs gärna mer HÄR!
 
 
Veckan som gått - Påskfirande, våffeldagen och rabatt på min receptbok! - Baka Sockerfritt