Hoppa till innehåll

Veckan som gått – Sockerfritt AW, generös rabatt och tacoslördag

Veckan som har gått och bjudit på massor att göra. Jag har egentligen inte haft något specifikt eller deadline gällande jobbet, men företaget har ändå tagit mycket mer tid än vanligt. Detta.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Veckan som har gått och bjudit på massor att göra. Jag har egentligen inte haft något specifikt eller deadline gällande jobbet, men företaget har ändå tagit mycket mer tid än vanligt. Detta kan till viss del bero på att jag gått “back” på tid de senaste veckorna, och därför behövt ta igen jobb (och alla mail jag fått! Det måste vara rekord i mailskickande…). Ta torsdagen till exempel, då mötte jag upp min bloggvän Natalie redan klockan halv åtta och satt och jobbade under några timmar. Den dagen slutade det med att jag jobbade cirka sex-sju timmar och fick sitta rätt långt in på kvällen för att hinna med allt. En jobbig grej denna dag var att glaset på mitt objektiv gick sönder. Så nu har jag köpt ett nytt och bättre (plus ett filter/skydd)! Phu, vad dyrt kameragrejjor är…
 
 

Veckan som gått - Sockerfritt AW, generös rabatt och tacoslördag - Baka Sockerfritt
 
På torsdagens jobbfrulle satt vi på ett bageri i Nacka Strand och tog deras frukostbuffé
 
 
På grund av att det har varit mycket att göra, har jag kännt mig lite stressad. Kanske får jag lite mer tid att jobba på i april, men det återstår att se! Något som har varit riktigt kul i jobbväg, samtidigt som det har varit lite läskigt, är eventet med Bodystore och Nutri-Nick. Det roligaste på eventet måste ha varit att träffa de som följer mig och mina sociala medier och som kom med alla fina ord. Underbart!
 
 
Veckan som gått - Sockerfritt AW, generös rabatt och tacoslördag - Baka Sockerfritt
 
 
 
Jag har skickat ut mars månads nyhetsbrev. Detta har en del i den ökade mail- och arbetsbördan. Visserligen en rolig sådan! Ni är många som anmält er, vilket gör mig så glad! I detta nyhetbrev bjuder jag på bland mycket annat ett nytt recept och en generös rabatt på min receptask Baka med Mindre Socker. Rabattkoden finns i nyhetsbrevet och med denna kan du få den för bara 150 kr (annars 199 kr) exkl. frakt.
 
 
Veckan som gått - Sockerfritt AW, generös rabatt och tacoslördag - Baka Sockerfritt
 
I asken finns exempelvis fem stycken glassrecept!
 
 
Förutom jobbsaker har jag gått på ett efterlängtat och riktigt bra steppass. Jag blir så glad av att träna! När jag blir mer “ledig”, ska jag prioritera träningen mer. Jag tror inte jag hinner med fyra pass som innan bebis, men kanske tre.
 
På fredagen blev jag bjuden på lyxlunch på Gondolen av mitt tidigare jobb. Det var som en avskedslunch. De är så himla snälla! Maten var grym, och jag tog en fiskrätt som bestod av en spännande kombination med grillad torsk, chorizo, äggröra med blomkål och pilgrimsmussla. Gott och nytänkande! Och så bytte vi presenter. Jag fick ett presentkort på Urban Deli som jag märkligt nog aldrig varit på, och de fick såklart bakboken Baka Sockerfritt med Marja och receptasken Baka med Mindre Socker av mig.
 
Jag, Artur, Vincent och mina föräldrar har även ätit indiskt på vår favoritindier Ghandi. Vincent är så snäll ute och man kan därför sitta någon timme på restaurang – bara man mutar med majskrokar. På lördagskvällen höll vi dessutom tacosmiddag hos oss med min systers familj. Vincent verkade tycka det var jättekul med deras barn (4 och 7 år), vilket är nytt! Man märker fantastiska framsteg och utvecklingssprång hos honom varje vecka.