Hoppa till innehåll

Vincents första födelsedag!

Igår fyllde Vincent år för första gången. För ett år sedan var det alltså dagen som förändrade hela livet. Dagen som började som vilken dag som helst – jag hade lunchat med en vän.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Igår fyllde Vincent år för första gången. För ett år sedan var det alltså dagen som förändrade hela livet. Dagen som började som vilken dag som helst – jag hade lunchat med en vän inne i stan och dessutom jobbat lite med företaget. På kvällen gick vattnet, och några timmar senare (22.49) var vår son född! Läs gärna min förlossningsberättelse.
 
Vincents födelsedag började med att han fick pannkakor till frukost (utan gluten) med banan, blåbär och grädde. Blåbären var visst godast. Han verkade tycka att havregrynsgröten som han annars brukar äta till frulle är godare. Förresten är pannkakor en bra middag/lunch, vilket jag gör då och då till både mig och Vincent när jag inte orkar göra något annat.
 
Vid tolv började hans kalas, och de inbjudna var min och Arturs närmsta familj. Vilka gejor han fick i present! Tågbana, fotboll, brioleksaker, skor och massor av annat! Det finns en nackdel med allt detta. Vi bor i en tvåa. Jag vill flytta till vår kommande lägenhet nu, nu, nu (det är över två år kvar). 
 
Jag hade bakat en hel del bakverk dagen till är. Bland annat tre saker som jag ansåg att Vincent kunde äta. Det var bananscones, chokladbollar och brownie. Bananscones (<— recept) hann jag inte ta foto på, men jag visar er bakverken i ett annat inlägg. Vincent ville inte äta mina bakverk, utan höll sig till några skedar vispad grädde. Otacksamma unge.
 
Jag hoppas min lilla skutt hade en underbar 1-års dag fylld med nära och kära! 
 
 
 
 
Vincents första födelsedag! - Baka Sockerfritt
 
Pannkaksfrukost
 
 
Vincents första födelsedag! - Baka Sockerfritt
 
Vincents första födelsedag! - Baka Sockerfritt
 
Hälsosamma brownies
 
 
Vincents första födelsedag! - Baka Sockerfritt
 
Något av de roligaste är förstås att leka med dekorationerna… Bild från snapchat, följ mig gärna som Bakasockerfritt.