Hoppa till innehåll

Vinnaren är….

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Tack till alla som deltog i tävlingen där jag lottade ut.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Tack till alla som deltog i tävlingen där jag lottade ut finfina bakdekorationer gjorda utav Linda från Underbara Saker! Tävlingen är nu avslutad och igår drog jag vinnaren som blev Paola (som också är kontaktad). Jag kan nästan lova att det kommer fler tävlingar, så deppa inte ihop!
 
Phu, igår hade jag mycket att göra! På jobbet är det bokslutsarbete, och jag passade även på att hinna med ett träningspass efter jobbet. Väl hema vid åtta var jag så illa tvungen att äta middag vid datorn för att även hinna att arbeta med företaget. Ingen rast och ingen ro (med minimala inkomster från företaget), så det är tur att jag älskar mitt företag!
 
 
Vinnaren är.... 3