Hoppa till innehåll

Vinnaren är…

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Tävlingen i gällande det lyxiga Raw.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Tävlingen i gällande det lyxiga Raw proteinet/springformar är nu avslutad. Vinnaren är Jonna Igeland, som är kontaktad via mail. Tack till alla er som deltog i min tävling, det gjorde mig glad att så många ville vara med! Jag hoppas snart få upp minst en ny tävling, så håll utkik. 
 
Jag hade en sådan trevlig lunch igår med Anne (samt hennes dotter) som är chefredaktör på den snart lanserade tidniningen Spring (och som var chefredaktör på den före detta tidnignen Mat&Hälsa, som förövrigt var min favorittidning). Vi diskuterade kommande projekt (*håller tummarna för att det någon gång i mit liv blir en bok*), vilket var väldigt kul! Inspirerande att träffa någon som själv har samma entreprenörsanda som jag själv. 
 
 Vinnaren är... 3