Hoppa till innehåll
Open navigation

Walden farms – Caramel syrup

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Jag har förut nämnt att jag testat både Walden farms Pancacke syrup (mycket god) och Blueberry syrup (inte lika god), och nu har jag även testat Caramel syrup. Dessa är kalorifria ”såser”/siraper, som…

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Jag har förut nämnt att jag testat både Walden farms Pancacke syrup (mycket god) och Blueberry syrup (inte lika god), och nu har jag även testat Caramel syrup. Dessa är kalorifria ”såser”/siraper, som är goda att exempelvis toppa kakor, sina pannkakor och liknande med. Konsistensen på karamellsmaken var väldigt tjock, och den kunde med fördel ha varit bra mycket tunnare. Men smaken var det minsann inget fel på! Jag köpte den på Scandiavian Nutrition för 49 kronor, men den går även att köpa på iHerb (ange då koden KWK831 för att få 5-10 dollar rabatt på första ordern).
 
 
Walden farms - Caramel syrup 3