Hoppa till innehåll

Whipped Peanut Butter Spread

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Jag kunde helt enkelt inte motstå att köpa denna.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Jag kunde helt enkelt inte motstå att köpa denna jordnötsmörslikande (kalorifria) produkt från Walden Farms. Det såg helt enkelt för bra ut för att vara sant! Tyvärr var det så också. Det vill säga för bra för att vara sant. Den var inte god för fem öre! Däremot så har walden farms andra goda kalorifria produkter, såsom Pancake Syrup. Nästa gång är det nog bäst om jag googlar runt lite innan jag köper saker!
 
Vad glad jag är över att vädret blev så här underbart just lagom till helgen! Äntligen kan jag har shorts på mig. Igår hade jag dessutom klänning för första gången i sommar, men kontoret är ständigt ganska kallt, så det var inte mycket att hurra för. Jag tänker på alla som gick på semester nu, vilken otrolig tur för er! Nu får vi hålla alla tummar och tår för att det håller i sig bara.

 
Whipped Peanut Butter Spread 3