Hoppa till innehåll

Yoghurtglass

Jag har varit medveten om yoghurtglassen Yollibox sedan den kom ut, men etersom den innehåller rårörsocker har jag lagt ifrån mig glassen. Men jämför denna glass med många andra glassorter,.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Jag har varit medveten om yoghurtglassen Yollibox sedan den kom ut, men etersom den innehåller rårörsocker har jag lagt ifrån mig glassen. Men jämför denna glass med många andra glassorter, så står den sig ganka bra. Så därför fick en förpackning följa med mig hem trots allt!
 
Jag valde smaken jordgubb, vilken jag tyckte mycket om. Den är lagom söt, och smaken riktigt fräsch. Yoghurtglassen består utav 71% yoghurt, och är fettsnål (0.9 gram). Kolhydratsnivån är desto högre på 20.9 gram, där 16.9 gram är sockerarter. Även om en förpackning är dyr enligt mig (nästan 50 kr), så håller den ett bra tag! Nu har jag ätit utav den under två dagar (kvällar), och hälften är kvar. Fick jag förändra något skulle jag ha mer jordgubbar i!
 
Har ni testat Yollibox? Vad tyckte ni?
 
Idag blir nog en riktigt bra dag. I eftermiddag har Arturs pappa bjudit i oss till en fika med en del av hans släkt, och efter det ska vi på restaurang (med pappan, brorsan och brorsans nya tjej). Jag skulle bra gärna vilja veta var vi ska gå (så jag kan kolla menyn…), men det vet jag i dagsläget inte. Hoppas verkligen på god mat!
 
 
Yoghurtglass - Baka Sockerfritt
 
Yoghurtglass - Baka Sockerfritt