
25 minuter
Kategorier: Choklad, Low carb/LCHF
Servings: 3 portioner
Ingredienser
- ½ st avokado
- 1 st äggvita
- 2 st färska dadlar
- 2 msk riven kokos
- 2 msk hasselnötsmjöl
- 1 msk kakao
- 1 ½ msk stevia strö
- 1 krm vaniljpulver
- 10 gram hackad choklad jag använder ljus choklad
- 1 msk pistagenötter hela eller hackade
Instruktioner
- Mosa en halv avokado tillsammans med dadlarna.
- Blanda i äggvitan och de resterande ingredienserna.
- Smöra och bröa en liten 12-centimeters spingform med riven kokos och häll i smeten. Grädda mitt i ugnen i 175 grader under ca 10-12 minuter tills du fått önskad konsistens (jag gillar den kladdig).
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!