40 minuter
Kategorier: Baka med frukt, Choklad
Servings: 3 portioner
Ingredients
Grundsmet:
- 20 gram smör
- 1 ägg
- 1 dl mandemjöl
- 1 ½ msk hasselnötsmjöl
- ½ msk kokosmjöl
- 1 ½ msk sockerersättning
- 1 krm vaniljpulver
- ca 10 gram grovhackad choklad
Smet 1:
- ½ mogen banan ca 40 gram
Smet 2:
- ½ msk kakao
- ½ msk sockerersättning
- 1 ½ msk vispgrädde
Instructions
- Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret
- Dela smeten i hälften i två olika skålar. Mosa en halv banan och rör ner i den ena hälften av smeten.
- Smöra och bröa en 12-cm springform (med riven kokos). Fördela först kladdkakssmeten, och därefter banansmeten ovanpå
- Grädda mitt i ugnen i ca 15 – 20 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!