Hoppa till innehåll
Open navigation

Bananchokladkaka utan smör

Banan och choklad är en av mina favoritkombinationer! Så varför inte kombinera dessa smaker i en chokladkaka? Denna chokladkaka är bakad utan smör, eftersom banan i sig är så krämigt. Vill du.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Banan och choklad är en av mina favoritkombinationer! Så varför inte kombinera dessa smaker i en chokladkaka? Denna chokladkaka är bakad utan smör, eftersom banan i sig är så krämigt. Vill du kan du självfallet tillsätta smör, men öka gärna då någon av de torra ingredienserna, eller grädda en extra stund.
30 minuter
Inga röster än
Kategorier: Baka med frukt, Choklad, Mejerifritt
Portioner: 2 portioner
Författare: admin

Ingredienser 

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 175 grader. Mosa bananen och blanda med alla torra ingredienser. Rör till sist ner ägget
  • Smöra och mjöla en 12-cm springform (gärna med riven kokos) och häll ner smeten. Grädda mitt i ugnen i ca 12 minuter. Kakan ska fortfarande vara lite kladdig.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!