Hoppa till innehåll

Bananhavrekaka med hallon

En lättare banankaka toppad med hallon (i detta fall Finnerödjas Bara Bär med hallonsmak). Använd gärna hela Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
30 minuter
Inga röster än
Kategorier: Baka med frukt, GI, Mejerifritt
Portioner: 3 portioner
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

ev. strö över:

  • extra sötströ + nötter

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 175 grader. Mixa samman ägg, banan, mandlar, havregryn och sötströ
  • Smörj och bröa en 12-cm springform och häll i smeten
  • Ringla över "hallon moset" och rör runt en aning
  • Strö över extra sötströ och grovhackade nötter. Grädda mitt i ugnen i ca 15 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!