Hoppa till innehåll

Banankladdkaka

Banan och choklad måste vara en av världens mest lyckade smakkombination! Här i.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
20 minuter
Inga röster än
Kategorier: Baka med frukt, GI, Kladdkaka
Portioner: 3 portioner
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret tillsammans med den mörka chokladen.
  • Mosa den halva bananen och blanda med de torra ingredienserna.
  • Rör ner det halva ägget tilsammans smörchokladen bland de torra ingredienserna. Hacka eventeuellt mjölkchoklad och rör ner
  • Häll smeten i en bröad 12-centimeters springform. Grädda mitt i ugnen i ca 12 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!