Bananmugcake med nypon
Nyponskalsmjöl bidrar med en fräscht och god smak! Nyponsmaken passade dessutom riktigt bra ihop med den mogna banan. Har man inget nyponskalsmjöl, går det givetvis bra att utesluta.. Läs mer

Nyponskalsmjöl bidrar med en fräscht och god smak! Nyponsmaken passade dessutom riktigt bra ihop med den mogna banan. Har man inget nyponskalsmjöl, går det givetvis bra att utesluta detta.
5 minuter
Portioner: 1 portion
Ingredienser
- 1 banan
- 1 ägg
- 2 msk havregryn
- 2 msk nötmjöl ex. hasselnötsmjöl
- ½-1 msk nyponskalsmjöl
- 1 tsk bakpulver
- 1 krm vaniljpulver
- ev. 1 tsk sötströ
- 30 gram hallon
Instruktioner
- Lägg alla ingredienser, förutom hallon, i en skål och mixa samman allt
- Blanda ner hallon försiktigt
- Smörj en kopp med olja och fördela ner smeten
- Värm i mikrovågsugn i ca 2- 2½ minut, beroende på om hallonen är frysta eller inte.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!