Bananmugcake med nypon
Nyponskalsmjöl bidrar med en fräscht och god smak! Nyponsmaken passade dessutom riktigt bra ihop med den mogna Läs mer

5 minuter
Kategorier: Baka med frukt, Baka utan spis, Mejerifritt, Mug cake
Portioner: 1 portion
Ingredienser
- 1 banan
- 1 ägg
- 2 msk havregryn
- 2 msk nötmjöl ex. hasselnötsmjöl
- ½-1 msk nyponskalsmjöl
- 1 tsk bakpulver
- 1 krm vaniljpulver
- ev. 1 tsk sötströ
- 30 gram hallon
Instruktioner
- Lägg alla ingredienser, förutom hallon, i en skål och mixa samman allt
- Blanda ner hallon försiktigt
- Smörj en kopp med olja och fördela ner smeten
- Värm i mikrovågsugn i ca 2- 2½ minut, beroende på om hallonen är frysta eller inte.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!