Hoppa till innehåll
Open navigation

Bananmugcake med nypon

Nyponskalsmjöl bidrar med en fräscht och god smak! Nyponsmaken passade dessutom riktigt bra ihop med den mogna banan. Har man inget nyponskalsmjöl, går det givetvis bra att utesluta.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Nyponskalsmjöl bidrar med en fräscht och god smak! Nyponsmaken passade dessutom riktigt bra ihop med den mogna banan. Har man inget nyponskalsmjöl, går det givetvis bra att utesluta detta.

5 minuter
Inga röster än
Kategorier: Baka med frukt, Baka utan spis, Mejerifritt, Mug cake
Portioner: 1 portion
Författare: admin

Ingredienser 

  • 1 banan
  • 1 ägg
  • 2 msk havregryn
  • 2 msk nötmjöl ex. hasselnötsmjöl
  • ½-1 msk nyponskalsmjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 krm vaniljpulver
  • ev. 1 tsk sötströ
  • 30 gram hallon

Instruktioner

  • Lägg alla ingredienser, förutom hallon, i en skål och mixa samman allt
  • Blanda ner hallon försiktigt
  • Smörj en kopp med olja och fördela ner smeten
  • Värm i mikrovågsugn i ca 2- 2½ minut, beroende på om hallonen är frysta eller inte.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!