Hoppa till innehåll

Cashewmuffins med chokladbitar

Mandelmjöl och Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
25 minuter
Inga röster än
Kategorier: Choklad, Cupcakes & Muffins, Low carb/LCHF
Portioner: 5 muffins
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Instruktioner

  • Smält smöret och vispa äggen med elvisp
  • Blanda alla torra ingredienser inklusive finhackade cashewnötter och hackad choklad (jag använde mjölkchoklad). Blanda därefter ner det smälta smöret och de vispade äggen.
  • Lägg fem muffinsformar i en muffinsplåt (alternativt använd dubbla formar). Fördela muffinssmeten i muffinsformarna och grädda mitt i ugnen i 175 grader i ca 15 minuter tills muffinsen är fasta.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!