Chocolate chip peanut butter blondies
Detta är blondies (en ljus brownie), men dock med massor utav god choklad! Den innehåller mitt Läs mer

30 minuter
Kategorier: Baka med frukt, Choklad
Portioner: 4 bitar
Ingredienser
- 50 gram jordnötssmör
- utan tillsatt socker
- 50 gram färska dadlar
- urkärnade
- 30 gram steviachoklad ljus eller mörk efter smak
- ½ dl havremjöl
- ½ dl riven kokos
- 3 msk kokosgrädde
- ev. en skvätt vatten
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader. Blanda samman havremjöl, riven kokos och dadlar med sked eller med händerna (det går också bra att mixa alla ingredienser tillsammans med en mixer).
- Tillsätt jordnötssmör, kokosgrädde, och eventuellt lite vatten om degen blir för tjock
- Blanda i finhackad steviachoklad.
- Forma en fyrkant av degen på en bakplåtspapper (ca 8X8 cm). Om önskas toppas kakan med extra choklad.
- Grädda mitt i ugnen i ca 12 minuter. Låt svalna och skär i rutor.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!