40 minuter
Kategorier: Äggfritt, Brownie, Choklad, Low carb/LCHF, Mejerifritt, Veganskt
Portioner: 4 bitar
Ingredienser
- 1 ½ chiaägg
- 30 gram mörk choklad
- utan tillsatt socker dubbelkolla att det är veganskt
- 1 dl mandelsmör
- ½ dl mandelmjöl
- ½ dl kakao
- ½ dl fibersirap gold
- 2 ½ msk kokosolja
- 1-2 krm vaniljpulver
- ev. 1 msk extra sötning
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader. Lägg alla ingredienser förutom choklad i en skål och mixa med en stavmixer.
- Hacka choklad och rör ner i smeten.
- Klä en liten brödform, ca 8X18 cm, med bakplåtspapper och fördela i smeten. Grädda mitt i ugnen i ca 20-25 minuter. Konsistensen ska fortfarande vara kladdig i mitten.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!