Chocolate covered banana muffin
Saftiga bananmuffins toppade med ett krämigt chokladöverdrag bestående av färska dadlar! .. Läs mer

Saftiga bananmuffins toppade med ett krämigt chokladöverdrag bestående av färska dadlar!
45 minuter
Portioner: 5 muffins
Ingredienser
Muffins:
- 2 ägg
- 200 gram banan
- 2 dl mandelmjöl
- 2 msk kokosmjöl
- 2 msk riven kokos
- 2 msk sötströ
- 2 msk olja
- 2 msk vatten
- 1 tsk bakpulver
- 4 droppar bittermandelarom
Chokladöverdrag:
- 100 gram färska dadlar
- 1-2 msk kokosolja
- flytande
- 1 ½ msk kakao
Instruktioner
- Muffins
- Sätt ugnen på 175 grader. Mixa samman ägg och banan med en mixer.
- Rör ner resterande ingredienser. Fördela smeten i muffinsformar. Grädda mitt i ugnen i ca 15-20 minuter.
- Chokladöverdrag
- Mosa samman alla ingredienser och fördela på muffinsen.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!