Chokladbollar av kokos
I dessa chokladbollar är huvudingrediensen riven kokos som mixats till ett.. Läs mer
![](https://sockerfritt.s3.eu-central-1.amazonaws.com/wp-content/uploads/2013/05/SAM_3373.jpg)
10 minuter
Kategorier: Äggfritt, Choklad, Chokladbollar, Kondisbitar, Low carb/LCHF
Portioner: 8 stycken
Ingredienser
- 15 gram smör
- 25 gram ricotta
- 1 dl riven kokos
- 1 ½ tsk kakao
- ½ msk kokosmjöl
- ca 1 msk sockerersättning
- 1 krm vaniljpulver
- 1 msk hett vatten
- 1 krm snabbkaffepulver
Instruktioner
- Blanda hett vatten med kaffet
- Mixa kokosflingorna (med en stavmixer) till ett mjöl.
- Tillsätt övriga ingredienser och fortsätt mixa tills allt är välblandat. Tillsätt ev. mer kakao för en kraftigare chokladsmak.
- Forma bollar av chokladsbollssmeten och rulla i riven kokos.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!