Hoppa till innehåll
Open navigation

Chokladkaka med avokado

Denna mjuka chokladkaka består av en botten innehållande bland annat hälsosam Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
50 minuter
Inga röster än
Kategorier: Baka med frukt, Choklad
Portioner: 8 mindre bitar
Författare: admin

Ingredienser 

Chokladbotten:

Chokladkräm:

Instruktioner

  • Chokladbotten:, Sätt ugnen på 150 grader. Smält smör tillsammans med mindre bitar av choklad (jag gör detta i mikrovågsugn)
  • Lägg alla ingredienser till chokladbottnen i en bunke och mixa (med en stavmixer) tills allt blandats.
  • Klä en liten fyrkantig form, ca 12X15 cm, med aluminiumfolie och fördela smeten i denna. Grädda kakan mitt i ugnen i 22-25 minuter (kakan ska fortfarande vara lite kladdig i mitten). Låt kakan svalna
  • Chokladkräm:, Blanda hett vatten med kaffepulver
  • Smält chokladen och blanda med resterande ingredienser
  • Toppa kakan med chokladkrämen. Skär kakan i bitar.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!