Hoppa till innehåll

Chokladkaka med bake protein

Denna chokladkaka innehåller lite extra protein, då den är bakad med "bake protein", vilket kan jämföras med "BakePro". Har man inte detta, går det också bra att ersätta mot en annan torr.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
25 minuter
Inga röster än
Kategorier: Choklad, Low carb/LCHF, Protein
Servings: 2 -3 portioner

Ingredienser 

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och vispa ägget pösigt med elvisp.
  • Blanda ihop de torra ingredienserna och tillsätt därefter grädde, smör och ägg.
  • Fördela smeten i en smord och bröad springform (12 cm i diameter). Grädda mitt i ugnen 12 minuter. Kakan ska fortfarande vara kladdig i mitten! Serveras med vispgrädde!
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!