Chokladkaka med bake protein
Denna chokladkaka innehåller lite extra protein, då den är bakad med "bake protein", vilket kan jämföras med "BakePro". Har man inte detta, går det också bra att ersätta mot en annan torr.. Läs mer

25 minuter
Kategorier: Choklad, Low carb/LCHF, Protein
Servings: 2 -3 portioner
Ingredienser
- 20 gram smör
- 1 ägg
- 1 msk grädde
- ½ dl mandelmjöl
- 2 msk bake protein
- 1 tsk kokosmjöl
- 1 msk hasselnötsmjöl
- 2 - 2½ msk sockerersättning
- 1 msk kakao
- 1 krm vaniljpulver
- 1 tsk bakpulver
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och vispa ägget pösigt med elvisp.
- Fördela smeten i en smord och bröad springform (12 cm i diameter). Grädda mitt i ugnen 12 minuter. Kakan ska fortfarande vara kladdig i mitten! Serveras med vispgrädde!
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!