Hoppa till innehåll

Chokladmuffins med segt chokladsmul

Chokladmuffins med segt chokladsmul/chokladtopping med fibersirap som.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Chokladmuffins med segt chokladsmul/chokladtopping med fibersirap som bas. Dessa chokladmuffins smakar generöst av choklad, och för att göra det ännu lyxigare tillsätts grovhackad choklad i smeten. 

40 minuter
Inga röster än
Kategorier: Choklad, Cupcakes & Muffins, GI
Portioner: 4 muffins
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Muffins:

Topping:

Instruktioner

Muffins

  • Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg pösigt och smält smöret.
  • Blanda alla torra ingredienser och rör ner i äggvispet tillsammans med smöret. Fördela smeten i muffinsformar

Topping

  • Koka upp fibersirap och rör därefter ner resterande ingredienser. Fördela detta i små ”bitar” på muffinsen (konsistensen är kletig, så lättast är med fingrarna).
  • Grädda mitt i ugnen i ca 15-18 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!