Hoppa till innehåll

Chokladnötpaj

En söt chokladnötpaj med mycket chokladsmak! Servera gärna med vispad Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
40 minuter
Inga röster än
Kategorier: Choklad, GI, Low carb/LCHF, Pajer
Portioner: 3 portioner
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Instruktioner

  • Botten, Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla torra ingredienser med varandra.
  • Tilllsätt smör och blanda till en deg. Tryck ut på botten och några centimeter upp på kanten av en 12-centimeters form
  • Nötfyllning, Smält smör tillsammans med choklad (försiktigt).
  • Vispa ägg pösigt med en elvisp och hacka mandlar/nötter.
  • Blanda alla ingredienser med varandra. Tillsätt eventuellt mer kakao för en kraftigare chokladsmak. Häll fyllningen i springformen. Grädda mitt i ugnen i 175 grader i ca 15-20 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!