Chokladnötpaj
En söt chokladnötpaj med mycket chokladsmak! Servera gärna med vispad Läs mer
![](https://sockerfritt.s3.eu-central-1.amazonaws.com/wp-content/uploads/2013/01/Chokladnoetpaj-2.jpg)
40 minuter
Kategorier: Choklad, GI, Low carb/LCHF, Pajer
Portioner: 3 portioner
Ingredienser
- Botten
- 25 gram smör
- 1 dl mandelmjöl
- 1 msk kokosmjöl
- 1 msk sockerersättning
- Nötfyllning
- 35 gram mandlar/nötter
- 25 gram choklad utan tillsatt socker
- 15 gram smör
- 2 msk riven kokos
- 1 ägg
- 1 ½ msk sockerersättning
- ev. 1 tsk kakao
Instruktioner
- Botten, Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla torra ingredienser med varandra.
- Tilllsätt smör och blanda till en deg. Tryck ut på botten och några centimeter upp på kanten av en 12-centimeters form
- Nötfyllning, Smält smör tillsammans med choklad (försiktigt).
- Blanda alla ingredienser med varandra. Tillsätt eventuellt mer kakao för en kraftigare chokladsmak. Häll fyllningen i springformen. Grädda mitt i ugnen i 175 grader i ca 15-20 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!