25 minuter
Kategorier: Choklad, Low carb/LCHF, Småkakor
Portioner: 10 snittar
Ingredienser
- 25 gram smör
- 1 dl mandelmjöl
- 1 ½ msk kokosmjöl
- 1 - 1 1/3 msk kakao
- 1 msk fibersirap gold
- 1 msk sockerersättning
- 1/3 tsk bakpulver
- 1 krm vaniljpulver
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader. Koka upp smör och fibersirap gold.
- Ta bort från värmen och blanda därefter med resterande ingredienser.
- Forma en avlång rulle av degen på en plåt med bakplåtspapper. Platta ut till ca 1 cm hög. Grädda mitt i ugnen i ca 12-14 minuter.
- Skär längden försiktigt i snittar och låt därefter kallna helt (mjuka medan de är varma).
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!